Living Sea Therapy

Living Sea Therapy is een venster op het unieke geologische verleden van Cornwall. Het omvat de onderwaterreis van Cornwall, met oude rotsdrama’s en mysterieuze kelpbossen, die ons kobaltwater en unieke zeemineralen opleveren. In samenwerking met onze zusterbedrijven, Cornish Sea Salt Co. en Cornish Seaweed Co. en een team van mariene biologen, milieuactivisten en toonaangevende therapeuten hebben we ons Living Sea Therapy®-assortiment ontwikkeld. Met behulp van duurzame handoogst en exclusieve processen op basis van de natuurwetenschappen hebben we ons wonderingrediënt Living Sea Complex® ontwikkeld, dat drie vitale elementen combineert om de herstellende krachten van de zee speciaal voor u en uw huid te benutten.

Het verhaal begint diep onder de brekende golven waar rijke zout- en zeemineralen, die uniek zijn voor het kobaltwater rond het Lizard-schiereiland, zijn verzameld door The Cornish Sea Salt Co. We oogsten met de hand een paar meter van onze ruige kustlijn met behulp van een zero-impact , 3.000 jaar oud ambachtelijk proces en innovatieve technologie. Naast het oogsten van delicate zeezoutvlokken omhuld met heilzame mineralen, oogsten we ook een mineraalrijk elixer dat bekend staat als Cornish Sea Salt Minerals, dat alle onze marinecocktail binnengaat om een schat aan voordelen te bieden om uw huid te revitaliseren.

Het verhaal gaat verder terwijl we door eeuwenoude kelpbossen langs de rotsachtige kustlijn afdrijven om te genieten van stoere, primitieve planten die gedijen in een van de meest ruige omgevingen ter wereld. We hebben de essentie gehaald uit drie van de meest winterharde, meest voedselrijke soorten om een overvloed aan natuurlijke vitamines, mineralen en goedheid direct op je huid te brengen. Uw geweten zal ook profiteren, omdat de duurzame technieken voor duiken en foerageren die door ons zustermerk, The Cornish Seaweed Co worden gebruikt, de weg bepalen voor de manier waarop al het zeewier in het VK wordt geoogst.

SEA STORY

LIVING SEA COMPLEX®

VOYAGE FROM SEA TO SKIN

MARINE CHARITY

ONTMOET ONS TEAM

GUARDIANS OF THE SOURCE

GUARDIANS OF THE SOURCE

ZEE WETENSCHAP

Ons wonderingrediënt, Living Sea Complex®, onthult de geheimen van de oceaan door een infusie van pure zeemineralen en wild zeewierextract, met de hand geoogst uit het zuivere kobaltwater van de kust van Cornwall.

© Copyright Star Remedies B.V. 2019 - All Rights Reserved.